Jahas.. se olisi sitten taas sunnuntaipostauksen paikka.

Viikko kului kiireisissä merkeissä. Terhi painoi duunia Antin konditorian ja Forssan Klubin välillä aamusta iltaan. Kävi öisin vähän kotona nukkumassa ja sitten taas lensi. Melko kaikkensa antanut olo eikä ensiviikko näytä yhtään sen "paremmalta". Noh, töitä pitää tehdä silloin kun niitä on. Jos tämän huhti-toukokuun jaksaa painaa tuplavuoroja niin kesällä on sitten mahdollisuus lököillä.

Juuri aamusella käytiin kalenteria läpi ja suunniteltiin kesän viikonloppuja.. tai ei niissä kyllä mitään suunnittelemista ole, kun joka viikolle on töitä, juhlia, tapahtumaa jo varattuna. Taitaa jäädä tuo mökillä olo aikakin tänä kesänä taas melko vähiin.. uusi laituri tosin pitäisi vissiin saada aikaiseksi sinne..

Lauantaina Terä painoi korvat luimussa töitä ja Nalle reissasi matzukkaa hakemaan hoidosta, vaihtamaan renkaita ja tekemään Sysmään remonttia.. Yöllä jälleennäkemisen riemusta pidettiin piknikkiä olohuoneen lattialle.. Joskus on kiva napostella vähän "laitetummin".. vaikka sitten keskellä yötä, jollei muuten siihen tarjoudu mahdollisuutta.
 518840.jpg

Mansikoita ja viinirypäleitä. Leipäjuustoa ja suolakeksejä. Kanatahnaleipiä ja jääkylmää raikasta mehua.. oli oikeen kesäinen olo vaikka ulkona olikin pimeää ja kynttilät valaisi..

Sunnuntai aamu aurinkoineen ja pitkäääään nukkumisineen. Käytiin ajelemassa taas vähän siellä sun täällä. Kolmisensataa kilometriä tuli mittariin. Punkalaidunta ja Huittisia, Urjalaa ja Kämmäkkää.. Kaikenmaailman paikkoja sitä onkin..
520314.jpg
Kuvassa törmättiin ajellessa paikasta toiseen ihme hiihtostadioniin.. paikka oli tyhjä mainoksia ja ampumahiihtoratoja oli jokapaikassa. Kaikkea sitä viritellään keskelle metsiä.. ei voi muuta todeta..

Nyt laittamaan pesukonetta laulamaan, että on aamuksi työvaatteita...