Josko tälläinen ennenaikainen manaaminen karkottaisi luvatut lumi- ja räntäsateet, sekä pakkaskelit.

Sunnuntaipäivän lököstely muuttui hyvinkin toiminnalliseksi vierailuksi Terän veljen uutukaiseen kotiin. Sieltä palatessa harava varastosta mukaan ja takapihalle. Tämän kämpän entiset asukkat on kyllä olleet aika uskomattomia, piskuinen takapiha on täynnä koloa, kuoppaaa, styroxia, mitä ihmeellisimpiä esineitä löytyy lakastuneen ruohon seasta, on pyörän mustekalarenksua, talutushihnaa, kuppia jos jonkinlaista.

Ja harmaiden kuolleiden lehtien alta löytyi kokonainen rypäs nousevaa raparperia. Hurraa.. keittiöpuutarhassa on siis hyvä alku.

Haravoinnin jälkeen grilli tulille ja lihat leikkuuseen.. Ja mutta. Hiilipussissa oli jäljellä vain rippeet edelliskesän koitoksista.. Siinä ei kovin pihveihin väriä saanut, eli pannun kautta uuniin jatkokypsymään.
Noh, hajua sen verran naapurustoon kuitenkin levisi että naapurit saivat vihiä mistä on kyse..;) Sehän siinä tärkeintä olikin.. saada kateellisia ihmisiä lisää.. heh heh..

Koska kuvamateriaali jäi siis tämän kokkauksen myötä varsin laihaksi, otetaan taas viime kesän mökkikuvat avuksi.. Iloinen roihu ja niin eespäin..

490338.jpg

Ja kuvassahan on siis tietenkin mökillä oleva kuorma-auton vanteesta tehty grillitys.. kätevä kuin mikä.

Huomenna työtä ja koulua ja keskiviikkona kohti porukoita, pikku matzukkaa korjailemaan.